گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

آخرین آمار تلفات زلزله مهیب مغرب؛ ۶۳۲ کشته تاکنون

تلویزیون ملی مغرب اعلام کرد آمار اولیه تلفات زلزله بزرگی که بامداد امروز (شنبه) این کشور را به لرزه درآورد، به 632 کشته و ده‌ها مجروح رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت کشور مغرب، صبح امروز (شنبه)، اعلام کرد که براساس آمار اولیه در پی زلزله قدرتمندی که این کشور را به لرزه درآورده، ۶۳۲ نفر جان باخته‌اند.

 

زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۶.۸ در مقیاس ریشتر، بامداد شنبه (۱۸ شهریور/ ۹ سپتامبر)، مغرب را لرزاند که در سال‌های گذشته در این کشور بی‌سابقه بود.

 

تلویزیون ملی مغرب اعلام کرد ۶۳۲ نفر در اقلیم‌ها و مناطق الجوز، مراکش، ورزازات، ازیلال، شیشاوه و تارودانت جان خود را از دست داده‌اند و ۳۲۹ نفر دیگر مجروح شده‌اند که نیروهای امدادی آن‌ها را به بیمارستان‌ها منتقل کرده‌اند.

 

براساس گزارش‌های منتشر شده، این زمین‌لرزه قدرتمند پایتخت و شهر‌های بزرگ مغرب از جمله رباط، الدارالبیضاء، مکناس،‌ فاس، مراکش (شمال)،‌ اغادیر، تارودانت (مرکز) را به لرزه درآورده است.

 

سازمان زمین شناسی ایالات متحده (USGS) کانون زلزله را در نزدیکی منطقه تفریحی «اوکایمدن» برآورد کرده است. این منطقه در کوه‌های اطلس واقع شده و حدود ۷۵ کیلومتر با شهر مراکش، چهارمین شهر بزرگ کشور مغرب فاصله دارد.

 

تصاویر منتشر شده ده‌ها نفر از مردم روستایی این کشور را در حالی نشان می‌دهد که خواستار کمک نیروهای امدادی هستند.

 

سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده زمان وقوع زلزله را ساعت ۲۳ شب به وقت محلی (معادل با ساعت ۲۲:۰۰ به وقت گرینویچ) اعلام کرده است.

 

زمین‌لرزه در این منطقه به ندرت اتفاق می‌افتد اما رویداد غیرمنتظره‌ نیست. گزارش‌ها حاکی است در بیش از ۱۲۰ سال گذشته هیچ زمین‌لرزه‌ای با این شدت در اینجا رخ نداده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار